WWW.botusha.li Mirsevini

Eine neue Antwort erstellen*Zur Vermeidung von SpamIm Beitrag anzeigen:

In Antwort auf

Vdiq Gale (Idriz) Mehmeti

von Administrator , 02.05.2011 22:10

I njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, shokët,miqtë dhe dashamiret se pas një sëmundje të shkurter vdiq në Botushë Gale (Idrizaj) Mehmeti 1942 - 2011 (bashkëshortja e Rrustem Sylejmon Mehmetit. Vorrimi u bë në Botushë.

Top

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen