WWW.botusha.li Mirsevini

E Pame për Sadik Bajramin

#1 von Administratori , 19.01.2010 21:28

Ju njoftoim se e Pamja për Sadik Bajramin do te mbahet në Botushë dhe do të zgjasë tri ditë duke filluar nga 20.1.2010.
Ngushlimet i pranon djali Nevruzi dhe Isaja.
Me respekt Fam. Rama nga Botushë.


Pamje nga e Pamja në Botushë

Angefügte Bilder:
21.01.2010.Vorrimi i babes 039.jpg  
 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009

zuletzt bearbeitet 31.01.2010 | Top

   

E Pame për Mujë Hoxhen

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz