WWW.botusha.li Mirsevini

Tubim në Luzern

#1 von Staffi ( Gast ) , 05.04.2010 18:58

Zvicër, 5.4.2010
N J O F T I M

Grupi iniciues për formimin e Shoqatës Humanitare „Botusha“.

Bashkëvendës të nderuar.
Pas një pune te gjatë, më se një vit, konsultimeve dhe kërkesave te shumta, Grupi iniciues per formimin e shoqatës humanitar „Botusha“ ka marr vendim:
Te thirr mbledhjen për formimin e shoqatës humanitare „Botusha“.

Vëllezër dhe Motra,duke e parë se fshati i ynë ka nevojë per ne dhe ne kemi nevojë për fshatin ton, kemi vendosur te jemi unik njeri pran tjetrit.
Grupi iniciues i përberë prej ter fshatit, mur vendim qe edhe njiher ti kthehemi punës me devotshmëri për të mirën e fshatit. Edhe njëherë fshatit tonë te shenjtë ti dalim per ballë me sinqeritetin tonë dhe te tuajin me te madh, çdo te mire dhe te keqe qe i kanoset.

Mbledhja do te mbahet me datën: 01.05.2010 ne ora 18.00. Në Neuenkirch te Lucernit, në Klubin e bacës Nezir Sefa.

Me nderime grupi iniciues, i përberë nga :

R. Dina
A. Salihu
Sh. Avdiu
T. Mehmeti
B. Mehmeti
H. Salihu
M. Botusha
I. Sadiki

Per Informata ju lutemi na kontaktoni ne ket numer tel 078/822 61 48


Kshilli inicius & staffi

Staffi
zuletzt bearbeitet 21.04.2010 14:34 | Top

RE: Tubim në Luzern

#2 von hagji zajmi ( Gast ) , 09.04.2010 18:00

ju lumt valla boll mir ju pershendes nga wjena

hagji zajmi

   

Formimi i Shoqates Humanitare.

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz