WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Muj Hoxha

#1 von Administratori ( Gast ) , 03.10.2010 11:34

Njoftim

I njoftojmë të gjithë miqtë dhe dashamiret se sot me 1.10.2010 pas një sëmundje te shkurtër vdiq dhe u varros në Botushë, Mujë Hoxha.

Ngushëllimet tona Familjes Hoxha.

Administratori

RE: Vdiq Muj Hoxha

#2 von Administratori , 03.10.2010 12:07

Staffi i Web Faqes www.botusha.li i shpreh ngushllimet me të thella Familjes Hoxha.


 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

Vdiq Beqë At`hemi
Vdiq Sadik (Bajrami) Rama

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz