WWW.botusha.li Mirsevini

Tubim në Luzern me 23.10.2010

#1 von Administratori , 06.10.2010 06:37

Njoftim

I njoftojmë të gjithë bashkëvendësit që jetojnë dhe punojnë në Zvicër se me datën 23.10.2010, ne Neuenkirch të Luzernit, mbahet mbledhja e radhës në kuader të funksionimit të Shoqatës Humanitare "Jerina".

Rendi i ditës:

1. Aktet Normative të shoqatës.

2. Rregullorja e shoqatës.

3. Statusi i shoqatës.

4. Të ndryshme.

Lusim të gjithë bashkëvendësit që sa më masovikishtë ti përgjigjen kësaj ftese.

Për informata shtesë, ju lutemi kontaktoni ne

numrin e telefonit +41 788226148 ose përmes emalit shoqata@botusha.liMe nderime:

Kryesia e Shoqatës „Jerina“


 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

Tubim në Zofingen
U Formua shoqata Humanitare e Botushës.

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz