WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Beqë At`hemi

#1 von Administratori ( Gast ) , 17.11.2010 20:12

Njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, shokët dhe miqtë se me 12.11.2010 vdiq në Botushë Beqë At`hemi. Varrimi behet sot me 13.11.2010 në ora 14.00 ne varrezat e familjes.

Me vdekjen e Beqë At`hemit, fshati humbi edhe një njeri nga gjeneratat e vjetra.

Ngushëllime familjes e lavdi Bacës Beqë.

Administratori

   

Vdiq Ukë (Mehmet) Batusha
Vdiq Muj Hoxha

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz