WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Ukë (Mehmet) Batusha

#1 von Administratori , 25.12.2010 11:12

Njoftim.
Me indinjatë të thellë, i njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, miqtë dhe shokët se pas një sëmundje të shkurtër, vdiq në Zvicër Ukë (Mehmet) Batusha. Varrimi behet ne Botushë me 25.12.2010, pas mbërritjes së kufomës nga Zvicra.
Ngushëllime familjes Batusha në Botushë e në Zvicër.


 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

Vdiq Ajmone Salihu
Vdiq Beqë At`hemi

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz