WWW.botusha.li Mirsevini

E Pame për Ukë (Mehmet) Batusha

#1 von Administratori , 25.12.2010 11:14

Me rastin e vdekjes së vllaut tonë Ukë (Mehmet) Batusha, hapim të Pame dhe presim ngushllime. E Pamja është e hapur në Botushë nga 25 deri me 28.12.2010.
Me nderime Familja Batusha.
Botushë, 25.12.2010


 
Administratori
Beitršge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

E Pame për Ajmone Salihun
E Pame për Mujë Hoxhen

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonŽ
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz