WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Ajmone Salihu

#1 von Administratori , 01.01.2011 10:31

 I njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, miqtë dhe shokët se pas një sëmundje të shkurtër vdiq me 1.1.2011 në Botushë Ajmone Salihu (Bashkëshortja e Monë Myrtë Salihut).
Varrimi Bëhet sot me 1.1.2011 në Ora 14.00 Në Botushë, në Lagjen e Hasanajve.
Të pikëlluar Familjae Ramiz (Monë) Salihut, në Botushë e Zvicër.


 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

Vdiq Gale (Idriz) Mehmeti
Vdiq Ukë (Mehmet) Batusha

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz