WWW.botusha.li Mirsevini

E Pame për Ukë (Mehmet) Batushen

#1 von Administratori , 11.01.2011 22:45

Monthey, me 11.1.2011

Familja Batusha qe jetojnë dhe punojnë ne Zvicër, hapin te Pame dhe presin ngushëllime për vëllaun, babën Ukë (Mehmet) Batusha.

E Pamja mbahet në Monthey te Valisit ditën e Diele me 16.1.2011 nga ora 8.00 deri në 16.00 Në këtë Adres: Aveaneue de Lagare 60, 1870 Monthey.

Për informata me të hollsishme ju lutemi kontaktoni ne Numrin e Tel. +41 (0) 79 202 34 50Me respekt:

Familja Batusha


 
Administratori
Beitršge: 26
Registriert am: 20.12.2009

zuletzt bearbeitet 12.01.2011 | Top

   

E Pame për Gale (Idriz) Mehmeti
E Pame për Sadik (Bajramin) Rama

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonŽ
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz