WWW.botusha.li Mirsevini

E Pame për Gale (Idriz) Mehmeti

#1 von Administrator ( Gast ) , 02.05.2011 22:08

Me rastin e vdekjes së Njerkes sonë Gale (Idrizaj) Mehmeti nga Botusha, Agim Mehmeti me vëllezer hapin të pame dhe presin nguswhllime të dielën më datën 08.05.2011 prej orës 09.00 deri në oren 16:00. E pamja mbahet në këtë Adresë: Hotel - Restaurant Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur. Per informata mund të kontaktoni në këta numra telefoni : 076 706 54 90, 079 634 64 99 dhe 079 366 70 70.

Administrator

   

E Pame për Ali (Musli) Mehmetin
E Pame për Ukë (Mehmet) Batushen

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonŽ
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz