WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Gale (Idriz) Mehmeti

#1 von Administrator ( Gast ) , 02.05.2011 22:10

I njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, shokët,miqtë dhe dashamiret se pas një sëmundje të shkurter vdiq në Botushë Gale (Idrizaj) Mehmeti 1942 - 2011 (bashkëshortja e Rrustem Sylejmon Mehmetit. Vorrimi u bë në Botushë.

Administrator

   

Vdiq Nushe Ibrahimi
Vdiq Ajmone Salihu

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz