WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Ali (Musli) Mehmeti

#1 von Administratori ( Gast ) , 11.09.2011 18:31

Njoftim
I njoftojmë të gjithë bashkëvendësit, shokët dhe miqtë se pas një sëmundje të shkurtër dhe të rëndë vdiq në Tiranë me 30.8.2011 Ali (Musli) Mehmeti apo i njohuri Mësuesi Ali.

Varrimi bëhet sot me datën 31.8.2011 në ora 16.00 në Botushë.

P.S. Stafi i web faqes www.botusha.li i shpreh ngushëllimet me të thella për humbjen e Mësuesit Ali, familjes Mehmeti në Botushë, Austri e Zvicër.


Administratori
zuletzt bearbeitet 11.09.2011 18:33 | Top

   

Vdiq Hamëz (Ukë) Ahmeti
Vdiq Nushe Ibrahimi

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz