WWW.botusha.li Mirsevini

Nushe Haxhija

#1 von Administratori , 20.12.2009 12:16

- I njoftoim të gjith shokët, miqët dhe dashamiret se Nena jonë Nushe Haxhija vdiq me 04.12.09 në moshen 83 vjeqare, ne Malmo te Suedise ku edhe do te varroset.

Falenderojme te gjithë ata qe na ngushelluan si me pjesemarrje ashtu edhe me telefonata.

Haxhi Haxhija, Malmö Swiden tel +46735751461 dhe mbar fam. Haxhija.

 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


RE: Nushe Haxhija

#2 von Administratori , 20.12.2009 12:17

P.S. Staffi i web faqes http://www.botusha.li i shpreh ngushllimet me të thella familjes Haxhija, me rastin e vdekjes së nënës Nushë, nënes së strategut të madhë Hamit Haxhiut. Nënës që lindi dhe rriti bije të devotshëm jo vetem për fshatin tonë por për mbarë Kosoven.

Lavdi Nënës Nushë

 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

Vdiq Hateme Salihu

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz