WWW.botusha.li Mirsevini

E Pame për Ali (Musli) Mehmetin

#1 von Administratori ( Gast ) , 14.09.2011 19:34

Me rastin e vdekjes së Vëllait dhe Mixhës tonë Ali(Musli) Mehmetit nga Botusha, Vëllai Haxhi Mehmeti me djemë, hapin të pame dhe presin ngushëllime të dielën më datën 18.09.2011 prej orës 09.00 deri në orën 17:00. E pamja mbahet në këtë Adresë: Restaurant  Dodge Sity, Bleiche West, Unter Brühlstr. 21, 4800 Zofingen. Per informata mund të kontaktoni në këta numra telefoni : 079 459 46 57.

Administratori

   

Vdiq Ali (Tahir) Tolaj
E Pame për Gale (Idriz) Mehmeti

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonė
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz