WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Ali (Tahir) Tolaj

#1 von s-kosova , 13.12.2011 18:52

Njoftojm te gjith miqet dhe dashamiret se me daten 01.12.2011 ne moshen 55 vjeqare papritmas u nda nga jeta ALI TAHIR TOLAJ nga fshati batush ne kete rast familja TOLAJ pret ngushllimet dhe hap te pame e cila do te mbahet me daten 18.12.2011 e pamja fillon te dielen prej ores 09 te mengjesit deri ne ora 17 te pas dites

Adresa. Eitnergasse.12. 1230. Wien


Info. Muhamet Tolaj. Tel.: 0699/11799396

Info. Ylber Tolaj. Tel.: 0676/7015651


Angefügte Bilder:
IMG_8586 (2).jpg  
s-kosova  
s-kosova
Beiträge: 2
Registriert am: 11.12.2011

zuletzt bearbeitet 13.12.2011 | Top

   

E Pame për Hamez Botushen
E Pame për Ali (Musli) Mehmetin

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz