WWW.botusha.li Mirsevini

Tubim në Zofingen

#1 von Administratori ( Gast ) , 05.05.2012 09:02

Njoftim
I njoftoim te gjith bashkatdhetaret tonë se me daten 7.5.2012 Duke filluar nga ora18.00 në Zofingen do të mbahet mledhje informative në kuader të shoqates Humanitare « Jerima ».
Rendi i ditës :
1. Raport i Kryetarit për punen e shoqates ne periudhen e kaluar.
a. Raporti i Arkatarit për gjendjen financiare.
b. Anëtarsija dhe shtimi i antarësisë.
2. Të ndryshme.

Me nderime
Kryesija e Shoqates Jerina
Per informata na kontaktoni ne ket numer të Tel: 079/845 92 96

Administratori

   

E Pame pèr Mejreme ( Bajram ) Meta
Tubim në Luzern me 23.10.2010

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz