WWW.botusha.li Mirsevini

Vdiq Adem (Misin) Nimani

#1 von Administratori ( Gast ) , 18.10.2012 22:30

Njoftim.
Njoftojm të gjithë bashkëvendasit, shokët dhe miqet se sot me 18.10.2012 vdiq në Botushë, Adem (Misin) Nimani.
Varrimi i të ndjerit bëhet nesër me 19.10.2012 në Botushë në ora 14.00. Funerali niset nga shtepija e të ndjerit.
Familja Nimani
Botushë-Zvicer
Gjermani


Stafi i web faqes www.botusha.li i shprehë ngushllimet më të sinqerta Familjes Nimani me rastin e vdekjes së Baces Adem.

Administratori

   

vimax
Vdiq Ali (Tahir) Tolaj

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen