WWW.botusha.li Mirsevini

E Pame pèr Mejreme ( Bajram ) Meta

#1 von Gast , 02.09.2016 21:24

Me rastin e vdekjes se bashkèshortes,nènes,motres,gjyshes sonè njoftojmè miqtè, shokèt dhe dashamiret se hapim te pame ditèn e Diel me 04.09.2016

E pamja mbahet ne Reiden LU.
Rainlihalde 19 6260 Reiden, salla quhet Kommende.

E pamja fillon prej ores 8:30 deri ne 15:00

Pèr informata me Tè hollèsishme mund te kontaktoni me numerin 079 232 55 24

Me respekt Familja Meta-Krasniqi


   

viagra
Tubim në Zofingen

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz