WWW.botusha.li Mirsevini

Për Sadik (Dem) Rama

#1 von Administratori , 20.12.2009 15:52

Për Sadik DemenFuduli S. Rama, njofton te gjithë Miqtë dhe Dashamiret qe me daten 06.12.2009 te Dielen
nga ora 9:00 deri 16:00 hap te Pame per Baben (Sadik Demen - Rama) ne:

Lachmannstr. 2-12, 74076 Heilbronn - Gjermoni

Njeherit i falimenderon te gjithë Miqtë dhe Bashkëfshataret per Pjesmarrje ne Vorrim dhe te Pame ne Botushë .

Me nderime:
Fuduli Sadik Rama
Tel: 0049 1624519829

 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


RE: Për Sadik (Dem) Rama

#2 von Administratori , 20.12.2009 15:53

Staffi i web faqes i shpreh ngushllime Familjes Rama.

 
Administratori
Beiträge: 26
Registriert am: 20.12.2009


   

E Pame për Xhevahire Kadrija

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz