WWW.botusha.li Mirsevini

Njoftime nga Botusha.

Vdiq Gale (Idriz) Mehmeti

 von Administrator , 02.05.2011 22:10

I njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, shokët,miqtë dhe dashamiret se pas një sëmundje të shkurter vdiq në Botushë Gale (Idrizaj) Mehmeti 1942 - 2011 (bashkëshortja e Rrustem Sylejmon Mehmetit. Vorrimi u bë në Botushë.

Administrator

Themen Überblick

Betreff Absender Datum
Vdiq Gale (Idriz) Mehmeti Administrator 02.05.2011 22:10
 

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz