WWW.botusha.li Mirsevini

Njoftime nga Botusha.

Vdiq Nushe Ibrahimi

 von , 19.06.2011 19:32

I njoftojmë të gjithë shokët miqtë dhe dashamiret se pas një sëmundje te gjatë vdiq dhe u varros sot me 19.6.2011 në Botushë Nushe Ibrahimi (Bashkëshortja e Zenel Ahmetit).

Ngushëllimet tona më të thella Fam. Ibrahimi në Botushë, Gjakovë, Prishtinë e Diasporë.


Themen Überblick

Betreff Absender Datum
Vdiq Nushe Ibrahimi 19.06.2011 19:32
 

Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz