WWW.botusha.li Mirsevini

Foren Suche

 • Vdiq Ali (Tahir) TolaDatum07.12.2011 22:07
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

  Bashkëvendas të nderuar: Ju njoftojmë se dje me daten 1.12.2011 ka vdekur në Vienë të Austrisë Ali (Tahir) Tola.
  Vorrimi i tijë u bë në Botushë me 4.12.2011 në ora 14:00.
  Të piklluar Fam Tolaj-Botushë.

 • Vdiq Shpetim (Zenun) RAmaDatum07.12.2011 22:06
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

  Bashkëvendas të nderuar. Ju njoftojmë se të Merkuren me daten 30.11.2011 ka humbur Jeten tragjikishtë
   Shpejtim (Zenun) Rama i lindur me 110.08.1990 ( 21 Vjeqar).
  Varrimi u bë te Ejten me daten 01.12.2011 ne Vorrezan te Gjokajve ne Botushë.

  Të piklluar Familja Rama - Botushë.

 • Vdiq Hamëz (Ukë) AhmetiDatum11.09.2011 18:34
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

  Njoftim
  I njoftojmë të gjithë bashkëvendësit, shokët dhe miqtë se sot me 2.9.2011 vdiq papritmaz në Botushë Hamëz (Ukë) Ahmeti.

  Varrimi i të ndjerit bëhet me daten 3.9.2011 në ora 15.00 në Botushë.  P.S. Stafi i web faqes www.botusha.li i shpreh ngushëllime familjes Ahmeti në Botushë.

 • E Pame për Ukë (Mehmet) BatushenDatum11.01.2011 22:45
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Diaspor.

  Monthey, me 11.1.2011

  Familja Batusha qe jetojnë dhe punojnë ne Zvicër, hapin te Pame dhe presin ngushëllime për vëllaun, babën Ukë (Mehmet) Batusha.

  E Pamja mbahet në Monthey te Valisit ditën e Diele me 16.1.2011 nga ora 8.00 deri në 16.00 Në këtë Adres: Aveaneue de Lagare 60, 1870 Monthey.

  Për informata me të hollsishme ju lutemi kontaktoni ne Numrin e Tel. +41 (0) 79 202 34 50  Me respekt:

  Familja Batusha

 • E Pame për Ajmone SalihunDatum01.01.2011 10:35
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Botushë.

   I njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, miqtë dhe shokët e dashamiret se me rastin e vdekjes së nënës sonë Ajmone Salihit, hapim te Pame dhe presim ngushllime. E Pamja është e hapur nga sot me 1.1.2011 deri te me 4.1.2011.
  Me respekt familja Salihu.
  Botushë, 1.1.2011

 • Vdiq Ajmone SalihuDatum01.01.2011 10:31
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

   I njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, miqtë dhe shokët se pas një sëmundje të shkurtër vdiq me 1.1.2011 në Botushë Ajmone Salihu (Bashkëshortja e Monë Myrtë Salihut).
  Varrimi Bëhet sot me 1.1.2011 në Ora 14.00 Në Botushë, në Lagjen e Hasanajve.
  Të pikëlluar Familjae Ramiz (Monë) Salihut, në Botushë e Zvicër.

 • E Pame për Ukë (Mehmet) BatushaDatum25.12.2010 11:14
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Botushë.

  Me rastin e vdekjes së vllaut tonë Ukë (Mehmet) Batusha, hapim të Pame dhe presim ngushllime. E Pamja është e hapur në Botushë nga 25 deri me 28.12.2010.
  Me nderime Familja Batusha.
  Botushë, 25.12.2010

 • Vdiq Ukë (Mehmet) BatushaDatum25.12.2010 11:12
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

  Njoftim.
  Me indinjatë të thellë, i njoftojmë te gjithë bashkëvendësit, miqtë dhe shokët se pas një sëmundje të shkurtër, vdiq në Zvicër Ukë (Mehmet) Batusha. Varrimi behet ne Botushë me 25.12.2010, pas mbërritjes së kufomës nga Zvicra.
  Ngushëllime familjes Batusha në Botushë e në Zvicër.

 • Tubim në Luzern me 23.10.2010Datum06.10.2010 06:37
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Diaspora.

  Njoftim

  I njoftojmë të gjithë bashkëvendësit që jetojnë dhe punojnë në Zvicër se me datën 23.10.2010, ne Neuenkirch të Luzernit, mbahet mbledhja e radhës në kuader të funksionimit të Shoqatës Humanitare "Jerina".

  Rendi i ditës:

  1. Aktet Normative të shoqatës.

  2. Rregullorja e shoqatës.

  3. Statusi i shoqatës.

  4. Të ndryshme.

  Lusim të gjithë bashkëvendësit që sa më masovikishtë ti përgjigjen kësaj ftese.

  Për informata shtesë, ju lutemi kontaktoni ne

  numrin e telefonit +41 788226148 ose përmes emalit shoqata@botusha.li  Me nderime:

  Kryesia e Shoqatës „Jerina“

 • Vdiq Muj HoxhaDatum03.10.2010 12:07
  Foren-Beitrag von Administratori im Thema Vdiq Muj Hoxha

  Staffi i Web Faqes www.botusha.li i shpreh ngushllimet me të thella Familjes Hoxha.

 • Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Diaspora.

  Te nderuar bashkëvendës të nderuar vëllezër dhe motra të Botushes

  Me datën 01. 05. 2010 U mbajt mbledhja e fshatit Botushë, në Neuenkirch te Lucernit,

  Ne mbledhje morën pjesë një numër i konsiderueshëm bashkëvendëseve, të cilët ishin të interesuar për formimin e shoqatës humanitare të Botushes. Mbledhja kishte marre karakterin punues dhe shumë miqësor ashtu si ne kishim paraparë me parë. Gjithë ne, te cilët ishim aty, ne emrin tuaj dhe tonin morëm vendim : Që ta formojmë shoqatën humanitare për të mirën e fshatit.  Te dashur Botushas. Sa per të ju informuar edhe juve të gjithëve, ne mbledhje u morën disa vendime :

  1- U zgjodh Kryesia e përkohshme e shoqatës deri ne mbledhjen ardhshme. N. Sefa, T. Mehmeti, Xh. Tola, F. Avdyli, F. Alija, kurse koordinator i shoqatës M. Botusha.

  2- Aty për aty u tubuan disa mjete financiare diku mbi 1000 Sfr. Keto të holla do të sherbejn si fillim për shoqatë.

  3- Te thirret edhe një tubim informativ pas një muaj d.m.th të takohem ne te njëjtin vend me datën 29 Mai ne ora 18 :30.

  4- Ne mbledhjen e ardhshme duhet të zgjidhet kryesia e shoqatës, Fondi i shoqatës, emri shoqatës dhe te punohet rregullorja e shoqatës.

  Më pas pat ca propozime, Xhem Tola propozoi që ne çdo festë te Bajramit ose vit te ri, te prehet nga një kurban te xhamia per ata të cilët nuk kan mundësi te blejnë gjerat ushqimore. Fahri Avdyli tha qe vebsaiti i Botushes të mos mbyllet për shkaqe financiare dhe mos te pranohet apo publikohet as një fjalë fyese ne ketë faqe. Tahir Mehmeti propozoi që ta ndërtojmë një sallë diku ne fshat. Fahri dhe Bashkim Alija propozuan që shoqatës të ja japim emrin « Bashkimi i Botushasve ».

  Muhamet Botusha ua uroj të gjithë Botushasve formimin e shoqatës humanitare, kudo qe gjinden Botushasit, dhe kërkoj mbështetjen e secilit dhe te jemi njeri pran tjetrit dhe qe kjo veprimtari mos te shuhet kurrë, brez pas brezi. Na lumtë dhe na prift puna e mbarë e përhajr na koftë.

  Me nderime dhe respekt nga këshilli iniciues.

 • E Pame për Sadik (Bajramin) RamaDatum28.01.2010 13:29
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Diaspor.

  I njoftojëm te gjithë miqet, shokët e dashamiret se me Daten 07.02.2010 dite e Diele mbaje te pame per Baben Sadike (Bajrami) Rama.

  E pamja mbahet ne Klubin ILIRIJA 5737 Menziken, Badestrasse 1, ne Kantonin AG, prej orej 09:00 deri ne ora 16:00.
  Per imformata Isa Rama Tel 078 662 16 19.

 • E Pame për Xhevahire KadrijaDatum25.01.2010 19:38
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Diaspor.

  Ju njuftojm se me 31 Janar, të Dilen do mbahet e pamja për nënën tonë XHEVAHIRE KADRIJA. E pamja fillon prej ores 9.00 deri ne 16.00 ne këtë Adresë: Schuttweg 6 Goldau 6410 Schwyc. Ju mirpret familja Kadrija.

 • E Pame për Sadik BajraminDatum19.01.2010 21:28
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Botushë.

  Ju njoftoim se e Pamja për Sadik Bajramin do te mbahet në Botushë dhe do të zgjasë tri ditë duke filluar nga 20.1.2010.
  Ngushlimet i pranon djali Nevruzi dhe Isaja.
  Me respekt Fam. Rama nga Botushë.

 • Vdiq Sadik (Bajrami) RamaDatum19.01.2010 12:25
  Foren-Beitrag von Administratori im Thema Vdiq Sadik (Bajrami) Rama

  Stafi i Web Faqes http://www.botusha.li i shpreh ngushllime familjes Rama në Botushë dhe Zvicer.

 • Vdiq Sadik (Bajrami) RamaDatum19.01.2010 12:22
  Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

  Ju njoftoim se sote me daten 19.01.2010 ka vdekure Sadik (Bajrami) Rama, Vorrimi behet neser me daten 20.01.2010 ne ora 13.00 ne vorrezat e fshatit Botushë.

  Te piklluar Familja Rama

 • Stafi i Web Faqes http://www.botusha.li i shpreh ngushllime familjes Kadrija në Botushë, Zvicer e Itali.

 • Thema von Administratori im Forum Njoftime nga Botusha.

  Ju njoftoim se me 17.01.2010 vdiq Xhevahire Kadrija, Shoqja e Kadri Isufit. (Nana e Avni Isuf e Muhamet Kadrisë). Vorrimi behet me 17.01.2010 në Botushë.

 • Për Sadik (Dem) RamaDatum20.12.2009 15:53
  Foren-Beitrag von Administratori im Thema Për Sadik (Dem) Rama

  Staffi i web faqes i shpreh ngushllime Familjes Rama.

 • Për Sadik (Dem) RamaDatum20.12.2009 15:52
  Thema von Administratori im Forum E Pame në Diaspor.

  Për Sadik Demen  Fuduli S. Rama, njofton te gjithë Miqtë dhe Dashamiret qe me daten 06.12.2009 te Dielen
  nga ora 9:00 deri 16:00 hap te Pame per Baben (Sadik Demen - Rama) ne:

  Lachmannstr. 2-12, 74076 Heilbronn - Gjermoni

  Njeherit i falimenderon te gjithë Miqtë dhe Bashkëfshataret per Pjesmarrje ne Vorrim dhe te Pame ne Botushë .

  Me nderime:
  Fuduli Sadik Rama
  Tel: 0049 1624519829

Inhalte des Mitglieds Administratori
Beiträge: 26
Ju deshiroim qaste te kenshmen ne faqen tonë
Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen
Datenschutz